Portfolio websites

Een tevreden klant vinden wij de mooiste beloning! Reden genoeg om de meest recente website projecten op deze pagina te delen.

website-hout-van-bomen

Website Hout van Bomen

Hout van Bomen maakt producten van “Vers Hout – van Echte Bomen” en verkoopt gereedschap voor houtbewerking. Daarnaast worden regelmatig workshops voor beginners en gevorderden georganiseerd.
Bekijk website

website-castells-decoratieschilder

Website Castells Decoratieschilder

Juan Castells is meesterschilder en decoratieschilder. De website toont de portfolio van zijn diverse projecten waarin hij als decorateur en restaurateur elk meubel, interieur, werkruimte of huis laat stralen.
Bekijk website

website-leasing-nederland

Website Leasing Nederland

De website van Leasing Nederland geeft informatie aan ondernemers die meer willen weten over leasing en is een kennisplatform voor leasing professionals.
Bekijk website

website-jurenne-hooi

Website Jurenne D. Hooi

Jurenne D. Hooi adviseert organisaties over Good Governance en is auteur van het boek EIGEN SCHULD… waarin zij pleit voor een nieuwe aanpak voor Schuldhulpverlening.
Bekijk website

webshop-happybook

Webshop Happybook

HappyBook levert unieke notitieboeken, planners, agenda’s en relatiegeschenken. Via de webshop kunnen particulieren en bedrijven producten laten personaliseren en bestellen.
Bekijk website

webshop-the-blockprint-tree

Webshop The Blockprint Tree

The Blockprint Tree verkoopt handbedrukte fairtrade stoffen uit India. Shawls, tafelkleden, placemats en kussens. Alles gemaakt op duurzame wijze en met oog voor kwaliteit en detail.
Bekijk website

website-studyflow

Website Studyflow

Studyflow ontwikkeld digitale reken- en taalmethodes voor het VO en MBO. De website biedt diepgaande informatie over de leermethodes en geeft de mogelijkheid tot direct inloggen in het docentenplatform en het bestellen van licenties.
Bekijk website

website-talk-and-trust

Website Talk & Trust

De website van Carolien Reinking, Extern Vertrouwenspersoon en Onafhankelijke Exit Interviews, geeft een overzicht van haar werkzaamheden. De vormgeving en inhoud zijn gericht op het snel overzichtelijk weergeven van haar dienstenaanbod.
Bekijk website

website-empoweru-therapie

Website EmpowerU Therapie

De website van Ilkana Yusifova – Van den Berg, integratief psychotherapeut, coach en orthomoleculair therapeut, geeft een overzicht van haar werkzaamheden. De vormgeving en inhoud zijn gericht op het weergeven van haar dienstenaanbod.
Bekijk website

website-on-the-corner

Website On the Corner

De website van Michiel Hartzuiker, Life & Career Coach, geeft een overzicht van zijn werkzaamheden. De vormgeving en inhoud zijn gericht op het snel en overzichtelijk weergeven van haar dienstenaanbod, voor wie en waarom.
Bekijk website

website-meekspictures

Website MeeksPictures

Nienke Meek is fotograaf, haar specialisaties zijn portretfotografie, groepsportretten en bedrijfsfotografie. De website toont haar portfolio van fotografie projecten overzichtelijk gegroepeerd per categorie.
Bekijk website

website-carof-beeldleveranciers

Website Carof-Beeldleveranciers

Carof-Beeldleveranciers zijn Visuele Proces Versnellers. De website toont het uitgebreide portfolio van de zakelijk tekenaars voor veranderingsprocessen, brainstormsessies en conceptontwikkeling.
Bekijk website

website-kevin-crawford

Website Kevin Crawford

De website van Kevin Crawford toont zijn werk als Voice Teacher en in Physical Theatre. Via de agenda van evenementen kunnen geinteresseerden zich aanmelden voor workshops en individuele trainingen.
Bekijk website

website-dutch-travel-advisor

Website The Dutch Travel Advisor

The Dutch Travel Advisor is gespecialiseerd in exclusieve maatwerk tours in Nederland en Belgie, gericht op Amerikaanse reizigers. De website laat klanten kennismaken met de diverse tours en hotels.
Bekijk website