Reviews – reakties van klanten

Een klant gunt je een opdracht en een tevreden klant is de mooiste beloning! Of het nu gaat om de bouw van een website, een SEO scan of een training voor startende ondernemers, een goede review geeft een blosje op de wangen. Reden om de meest recente te delen.

Website bouw – reakties van klanten

Groot plezier om met Nik samen te werken. Naast de vakkennis die je verwacht, de adviezen die je krijgt, ook met het oog op een goede vindbaarheid en streaming met andere media, en niet te vergeten de after sales, is Nik verbazingwekkend goed met het ‘fine tunen’ van de vormgeving van de site. Heeft ie echt gevoel voor! Mede daardoor ontstond er een onverwachtte ‘chemistry’ welke mijn site zeer zeker ten goede is gekomen. Aanrader dus.

Carolien Feldbrugge
Carof-Beeldleveranciers

zichtbaar-online-website-ln-review

We hebben vorig jaar met groot plezier samengewerkt met Zichtbaar Online voor de nieuwe Leasing Nederland website. Zij nemen het werk letterlijk uit je handen, waardoor je met minimale capaciteit toch een groot project kunt realiseren. Daarnaast zijn ze erg creatief in het bedenken en combineren van slimme toepassingen, waardoor de site er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar die ook een merkbaar effect hebben op de traffic. Een kleine aanpassing wordt soepel en snel geregeld. Wij zijn erg tevreden!

Peter-Jan Bentein
Secretaris-generaal LN/NVL

Ik heb heel prettig met Nik kunnen samenwerken. Hij heeft heel goed geluisterd naar wat ik precies wilde bereiken qua functies maar ook vooral qua sfeer. Zijn eerste opzet was eigenlijk meteen raak. De communicatie tijdens het proces verliep heel makkelijk. De site werkt perfect. Het heeft mijn bedrijf een hele goede start gegeven.

Anne Ritsema van Eck
The Blockprint Tree

Meer reviews op de website portfolio pagina.

WordPress training – reakties van klanten

Met de training van Nik is het me gelukt zonder eerder ervaring een mooie en goed functionerende website te bouwen voor mijn bedrijf. Door de gestructureerde opbouw van de training loopt Nik stap voor stap de stof door waardoor het behapbaar blijft voor beginners.
Door Nik’s hulpvaardigheid, geduld en vriendelijkheid is het iedereen gelukt uit de cursus een website op te zetten.
Nik is erg begaan met iedereen en helpt je net zo lang tot gelukt is wat je wilt bereiken.
Mij heeft hij ook persoonlijk geholpen buiten de cursus om, deze 1 op 1 support was erg prettig en waardevol.
Wil je een website leren bouwen zonder enige ervaring, dan kan ik de training van Nik zeer aanbevelen!

Sjoske van Kuijeren
Interieurontwerp van kantoren, scholen en woningen
Het Ontwerplokaal

Hoewel ik al een wordpress website had, wist ik er te weinig van af om meer mee te kunnen dan alleen beelden plaatsen. Nik heeft me inzicht gegeven in hoe WordPress werkt, hoe je het na installatie aan kan passen en waar je op moet letten als je bijvoorbeeld een widget zoekt om te installeren en waar je die widget kan zoeken. Hij heeft het op zo’n manier uitgelegd dat het inzichtelijk en begrijpelijk wordt; ik weet nu wat ik aan het doen ben en als ik iets wil wijzigen weet ik waar ik dat kan doen en wat de beste manier is. Ook laat hij zien hoe je problemen kan voorkomen én, mochten ze toch ontstaan, kan oplossen, door nuttige zoektermen te gebruiken en tips te geven om toekomstige obstakels te tackelen. Ik heb ook veel gehad aan zijn adviezen over hoe meer verkeer naar mijn website kan genereren en Nik nooit te beroerd om een vergeten vraag te beantwoorden. Er is nog veel werk aan de winkel, maar ik weet nu wat ik doe en waarom ik het doe.

Andrea Gritter
Illustrator, ontwerper, copywriter
www.andreagritter.com

Ik heb de training “Website maken met WordPress” van Nik Boersma met veel plezier gevolgd. Nik legt alles op een rustige gestructureerde manier uit en, wat erg fijn is, hij denkt met je mee, neemt voor iedereen de tijd en geen vraag is hem te gek. Een echte hands-on training met een heuse website als resultaat!

Corinne Robertson
Vertaal en Redigeer Bureau (NL/EN/NL)
Robertson Translation

Gespecialiseerd in IT- of appgerelateerde vertalingen en redigeert teksten  op spel-, stijl- en grammaticafouten en corrigeert inconsistenties, opmaakfouten en haperende of onduidelijk geformuleerde zinsconstructies.

Voor mijn onderneming “Meesruimtop” wilde ik een website die ik zelf zou kunnen onderhouden. Daarom heb ik via STOA bij Nik Boersma de cursus “Website maken bij WordPress” gevolgd.
Voordat ik de cursus deed wist ik niets over het maken van een eigen site en het onderhouden daarvan. Inmiddels heb ik mijn eigen site gemaakt en kan ik als het nodig is veranderingen aanbrengen. De cursus werd voor een klein groepje gegeven waardoor er voor iedereen persoonlijke aandacht was. Nik is vriendelijk en geduldig en legt alles rustig uit. Het grootste deel van de cursus is praktijk waardoor je aan het eind dus een werkende website hebt.
Voor een aantal uitgebreide specifieke zaken op mijn site heb ik Nik nog voor privé websitehulp ingeschakeld. Dat was top, Nik reageert snel en duidelijk, hij heeft me een hoop tijd bespaard.

Carolijn Mees
Professional Organizer
Meesruimtop

Meesruimtop biedt hulp aan particulieren en zzp’ers bij het opruimen en overzichtelijk indelen van privé- en werkruimtes. Als zzp’er ben je expert op je eigen vakgebied. Bij het ondernemerschap komen nog allerlei andere taken om de hoek kijken zoals de administratie en het inrichten van een efficiënte werkplek. Vind je dat lastig of wil je het uit handen geven, zodat je je vooral op je kerntaak kunt richten, dan help ik je daar graag mee. Voor verder informatie kun je altijd even bellen 06-30684423.

WordPress op maat.
Zichtbaar Online heeft aan mij de basis kneepjes geleerd hoe ik een mooie website kan bouwen naar eigenkeuze. Door de stapsgewijze uitleg van Nik heb ik snel mijn weg weten te vinden in het aanmaken en wijzigen van pagina’s, blog berichten en toevoegen van afbeeldingen. Samen met Nik heb ik plugins, widgets, beveiliging en een navigatiemenu gekozen die bij mijn website passen. Nik heeft mij in een korte tijd aardig wegwijs gemaakt. De hulpvaardigheid en het geduld worden door mij gewaardeerd.

Linge Oei
Hobbyist in de keuken
Warung Veggies

Ik heb in een aantal dagdelen (in grote lijnen) geleerd een website te bouwen, zodat ik deze zelf kan onderhouden. Ondanks dat Nik een vak idolaat is, kan hij de handelingen en technische kant begrijpelijk en duidelijk overbrengen. Daarnaast staat hij ook klaar als er tussentijds problemen zijn. Ik ervaar Nik als een zeer prettig persoon om mee te werken.

Ria Immen
Sparringpartner voor ondernemers
Kerncoaching Amsterdam

SEO – reakties van klanten

Grondig SEO onderzoek: een aanbeveling!

Voor onze online wijnwinkel Buy Your Wine heeft Nik Boersma een uitgebreid SEO onderzoek verricht naar de prestaties van onze website www.buyyourwine.com. Hoewel wij zelf al veel tijd en energie in SEO investeren en daarmee zeer goede resultaten behalen is een frisse blik van derden altijd welkom. Het SEO rapport van Nik is in zeer begrijpelijke taal geschreven en heeft onze huidige inzichten bevestigd en nieuwe toegevoegd. Wat zeker bijdraagt aan de leesbaarheid van het rapport is dat het begint met een samenvatting van de analyse waardoor het makkelijker is daarna de detaillering te lezen. De concrete voorbeelden en aanbevelingen maken dat je niet met een “ok, en nu?” gevoel achter blijft, maar echt iets hebt om mee aan de slag te gaan. Wij hebben zeker baat bij dit SEO onderzoek. Een aanbeveling!

Jeroen Beekhof
Beekhof Professional Services
Buy Your Wine

Een hoge score in Google heeft mij nieuwe klanten opgeleverd!

Dag beste mensen, Mijn website was nodig toe aan modernisering en was niet aangepast aan de social media die in onze wereld steeds belangrijker wordt. Dat wil zeggen dat mijn website niet goed gevonden werd op de mobiele apparaten zoals tablets, iphones, smartphones e.d. Ik merkte dat ik steeds minder klanten kreeg. Daarvoor heb ik Nik Boersma benaderd, eigenaar van www.mijnbedrijf-zichtbaaronline.nl. Zijn site sprak mij erg aan en hij kwam zeer professioneel op mij over. Naast het aanpassen van de site is mijn site ook geoptimaliseerd voor de zoekmachines wat betekent dat je hoog op Google en andere zoekmachines wordt gevonden. Sinds ik bovenaan sta bij Google met mijn site voor relatietherapie heb ik weer klanten en loopt mijn bedrijf weer goed! Nik erg bedankt voor je goede service en en vakkennis!

Jannie van den Ende
Trainer / Coach
Mediation & Relatietherapie Groningen