Portfolio websites

Een tevreden klant vinden wij de mooiste beloning! Reden genoeg om de meest recente website projecten en klantreakties op deze pagina te delen.

Carof-Beeldleveranciers

Visuele Proces Versnellers

Zakelijk tekenaars bij veranderingsprocessen, brainstormsessies, betekenisvolle illustraties en videoscribes, conceptontwikkeling, analyse en advies.

Groot plezier om met Nik samen te werken. Naast de vakkennis die je verwacht, de adviezen die je krijgt, ook met het oog op een goede vindbaarheid en streaming met andere media, en niet te vergeten de after sales, is Nik verbazingwekkend goed met het ‘fine tunen’ van de vormgeving van de site. Heeft ie echt gevoel voor! Mede daardoor ontstond er een onverwachtte ‘chemistry’ welke mijn site zeer zeker ten goede is gekomen. Aanrader dus.”

Carolien Feldbrugge
Carof-Beeldleveranciers

Project

Design en bouw responsive website, SEO, advies en ondersteuning Online Marketing.

NVL

De Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen (NVL) is het kennisplatform over het leasen van bedrijfsmiddelen.

De wens van NVL voor de nieuwe website was een update in de vormgeving en een vereenvoudiging in de gebruikte applicaties. De inhoud van de website moest meer worden toegespitst op de kernactiviteiten van NVL en haar doelgroep. Daarnaast was het van belang de grote hoeveelheid informatie van het kennisplatform overzichtelijker weer te geven.

“We hebben vorig jaar met groot plezier samengewerkt met Zichtbaar Online voor de nieuwe NVL website. Zij nemen het werk letterlijk uit je handen, waardoor je met minimale capaciteit toch een groot project kunt realiseren. Daarnaast zijn ze erg creatief in het bedenken en combineren van slimme toepassingen, waardoor de site er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar die ook een merkbaar effect hebben op de traffic. Een kleine aanpassing wordt soepel en snel geregeld. Wij zijn erg tevreden!”

Peter-Jan Bentein
Secretaris-generaal, NVL

Project

Design en bouw responsive website i.s.m. C-MOI, herinrichting structuur en content, SEO, advies en ondersteuning Online Marketing.

The Blockprint Tree

The Blockprint Tree verkoopt handbedrukte fairtrade stoffen uit India. Shawls, tafelkleden, placemats en kussens. Alles gemaakt op duurzame wijze en met oog voor kwaliteit en detail.

De wens van The Blockprint Tree voor de website was een vormgeving die goed aansluit bij het design van de producten van Anne Ritsema van Eck. Ook de webshop moest hierbij goed aansluiten. De inhoud van de website moest voornamelijk visueel zijn zonder aandacht te verliezen voor de tekst.

“Ik heb heel prettig met Nik kunnen samenwerken. Hij heeft heel goed geluisterd naar wat ik precies wilde bereiken qua functies maar ook vooral qua sfeer. Zijn eerste opzet was eigenlijk meteen raak. De communicatie tijdens het proces verliep heel makkelijk. De site werkt perfect. Het heeft mijn bedrijf een hele goede start gegeven.”

Anne Ritsema van Eck
The Blockprint Tree

Project

Design en bouw responsive website en webshop, integratie Social Media, SEO, advies en ondersteuning Online Marketing.

EmpowerU

EmpowerU, praktijk voor Hypnotherapie, EMDR & Integrale Therapie biedt services aan individuele personen en bedrijven in de vorm van therapie of coaching. De cliënt en de wensen van de cliënt staan centraal. Gedurende Hypnotherapie sessie leer je om te communiceren met je eigen onderbewustzijn.

De wens van EmpowerU voor de nieuwe website was een goed overzicht van de diverse behandelmethodes, een gebruiksvriendelijk ontwerp en een verbetering in de vindbaarheid.

“Ondanks dat mijn site al twee jaar actief was, was ik helemaal niet vindbaar. Sterk genoeg soms deed de site helemaal niet. Op mijn zoektocht naar een webdesigner die met zijn hart mijn website kon bouwen, ben ik bij Nik Boersma terecht gekomen. Het bleek dat mijn site eigenlijk niet eens van mij was en wij moesten alles opnieuw bouwen. Nik heeft het gehele proces met mij doorlopen vanaf het definiëren van doelen tot en met de aflevering van site.
Hij adviseert, denkt mee en werkt doelgericht. Hij heeft mijn website vanaf het begin geoptimaliseerd waardoor ik beter word gevonden in zoekmachines en de SEO van mijn site is aangepast op  basis van zijn advies. Mijn praktijk is weer beter vindbaar op internet waardoor cliënten de services van mijn praktijk kunnen vinden. Bedankt voor de plezierige samenwerking beste Nik en tot het volgende traject.”

Ilkana Yusifova-van den Berg
EmpowerU, Praktijk voor Hypnotherapie, EMDR & Integrale Therapie

Project

Design en bouw responsive website, SEO, advies en ondersteuning Online Marketing.

Wandelgids Amsterdam

Wandelgids Amsterdam biedt maatwerk wandeltours aan in Amsterdam en omstreken.

 

“Ik ben zeer tevreden en blij met mijn website die ik samen met Nik heb gemaakt. Ik heb de content aangeleverd en Nik heeft gebouwd en mij terzijde gestaan in het hele ontwerpproces en alle keuzes die daarbij kwamen kijken.
Het fijne van Nik is dat hij kennis van zaken heeft en daarnaast een zeer goed luisterend oor voor de wensen van de ander heeft. Ik wist dat ik een website wilde maar hoe en wat stond mij aan het begin nog niet helder voor ogen.
Door zijn geduld, het creëren van ruimte om te onderzoeken heeft hij mij geholpen om bij de essentie van mijn wensen uit te komen. Dit heeft mij zeer geholpen bij het nemen van allerlei besluiten. Wat ik ook heel bijzonder aan Nik vindt is dat hij zich goed weet in te leven in het werk waarvoor ik de website nodig heb, gids. Dankzij deze kwaliteit kon hij ook meedenken inzake de content, zelfs voor mijn Duitse doelgroep.

Na oplevering van de website heb ik gebruik gemaakt van Nik zijn hulp om de website zelf goed te leren onderhouden en de content aan te passen waar nodig. Dit contact verloopt zeer prettig en efficiënt.

Met Nik haal je een professional in huis die heel goed weet af te stemmen op de bewuste en onbewuste wensen van de klant. Vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken, geduldig, afstemmer, to the point komen, luisterend en rustig.
Ik kan Nik van harte aanbevelen!”

Sabine Müller
Wandelgids Amsterdam

Project

Design en bouw tweetalige responsive website, SEO, advies en ondersteuning Online Marketing.

Tripla Concordia

Tripla Concordia is een Italiaans ensemble dat is gespecialiseerd in oude muziek.

De wens van Tripla Concordia voor de nieuwe website was een tweetalige website met een duidelijk overzicht van de discografie, de muziekprogramma’s en video’s van het ensemble.

“Nik Boersma heeft het website van Tripla Concordia totaal vernieuwd. De vakkundige kennis van Nik, samen met zijn bijzondere gevoeligheid als mens, hebben de samenwerking erg soepel laten verlopen. Nik’s adviezen waren (en zijn) altijd heel waardevol en zijn enthousiasme is aanstekelijk. De zichtbaarheid van Tripla Concordia is beduidend verhoogd, dus we zijn erg gelukkig met het resultaat: alle vertrouwen in Zichtbaar Online! “

Tripla Concordia
Tripla Concordia

Project

Design en bouw tweetalige responsive website, videobewerking, CD portfolio, SEO.

Det Smeets

Det Smeets is beeldend kunstenaar en docent keramiek. Det biedt cursussen en workshops aan in haar eigen Atelier DetSmeets en bij o.a. Crea en MK24.

De wens van De Smeets voor de nieuwe website was het benadrukken van de keramiekcursussen en workshops in haar Atelier DetSmeets zonder hierbij aandacht te verliezen voor de presentatie van haar eigen vrije werk. Het ontwerp van de website moest simpel zijn waarbij de afbeeldingen van de keramieke werken goed worden uitgelicht.

“Tot voor kort presenteerde ik mij via mijn website als beeldend kunstenaar gespecialiseerd in keramische beelden en in persoonlijke gedenkbeelden in opdracht. Mijn werk als docent boetseren en keramiek werd gepromoot door de instituten waar ik les gaf. Toen ik besloot om in mijn eigen atelier workshops en weken te verzorgen was het tijd voor een nieuwe site.
Ik ontmoette Nik in Netwerkcafe Amsterdam. Hij bouwde voor mij een wordpresssite waarop al mijn aktiviteiten een plek hebben. Als beeldend kunstenaar was ik vooral gewend mij visueel te presenteren en niet zozeer met tekst. De samenwerking met Nik was uitermate ondersteunend om inzicht te krijgen in wat er nodig is op tekstgebied. Ook in het helder maken van wat ik überhaupt wilde communiuceren via mijn site en in hoe het net werkt. Het vereiste een nieuwe manier van denken. Nik’s heldere, professionele en prettige aanpak hebben geleid tot een mooi resultaat. Mijn site was en is een belangrijk instrument om mijn atelierworkshops van de grond te tillen en in de lucht te houden.”

Det Smeets
Atelier DetSmeets

Project

Design en bouw responsive website, beeldbewerking, portfolio galleries SEO, advies en ondersteuning Online Marketing.