Even voorstellen …

Zichtbaar Online bouwt en optimaliseert WordPress websites, verbetert jouw online vindbaarheid en helpt je verder met training en advies.

Zichtbaar Online is opgericht door Nik Boersma en bestaat uit een netwerk van online professionals op het gebied van webontwikkeling, webdesign, tekstschrijven, projectmanagement en online marketing.
Door deze constructie kunnen kosten laag gehouden worden en zijn diensten snel en flexibel aan te passen op veranderingen in de markt.

Onze benadering

Wij realiseren ons dat veel ondernemers onrust en onzekerheid ervaren wanneer zij in het oerwoud van websites, Social Media, online marketing, conversie optimalisatie en linkbuilding hun weg proberen te vinden. Wij houden het overzichtelijk en richten ons op de volgende vragen, die we samen met jou beantwoorden:

  1. Hoe wordt mijn bedrijf goed gevonden in zoekmachines zoals Google?
  2. Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?
  3. Hoe zorg ik ervoor dat mijn bezoekers klant worden?

En andere vragen, zoals:

  • Hoe maak ik zakelijk gebruik van Social Media? Welke en wanneer?
  • Wat kan ik allemaal zelf doen en wat kan ik beter uitbesteden?

Wij bespreken samen met jou de beste oplossing voor jouw situatie, behoefte en budget. Met ingewikkeld jargon vallen wij je niet lastig; we vertellen in begrijpelijke taal wat we voor je kunnen doen.

Neem contact met ons op en we komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek!

Wil je hulp

of advies over jouw online marketing en zichtbaarheid?
Wil je een website?
Heb je andere vragen?

Vrijblijvend samen een kopje koffie drinken?

nik-boersma

Nik Boersma heeft in de laatste 20 jaar een breed online vakmanschap opgebouwd. Hij is in diverse disciplines werkzaam geweest: als webdesigner en ontwikkelaar, als technisch adviseur en als trainer/docent. Hij bouwt en optimaliseert websites, voornamelijk in WordPress.
Als trainer is hij verbonden aan STOA Startersadvies waar hij cursussen Online Marketing, Website maken met WordPress en SEO geeft. Bij het docenten initiatief Grafische Cursussen is Nik verbonden als docent WordPress.

door-de-flines-flindor-ghostwriter

Door de Flines heeft als uitgever gewerkt bij A.W. Bruna, Het Spectrum en Meulenhoff-de Boekerij. Ze houdt van taal en spelen met woorden en ze houdt ervan om mensen met haar taal te helpen. Om een dienst of product goed te verwoorden. Om duidelijk te maken wat de unieke kwaliteiten van een ondernemer zijn. Of om enthousiasme op te wekken.
In de websitewerkplaats.nl werkt Door met Nik samen om goede en duidelijke websites te maken. Met sappige teksten. Meer informatie over Door op flindor.nl en deghostwriter.nl

Anne Claire van der Lugt heeft meer dan 10 jaar ervaring als projectmanager / product owner in de offline en online wereld. Een echte regelaar die het vak zich helemaal eigen heeft gemaakt graag de leiding neemt en adviseert waar nodig.
Zij weet specifieke klantwensen te vertalen naar begrijpbare taal van de uitvoerende partij en vice versa en weet ieder project van begin tot eind tot in de puntjes te regelen, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Prioriteiten stellen, deadlines halen, budgetten bewaken zijn haar daarom ook niet vreemd. Meer informatie: www.c-moi.nl.

Angelo Spiler werkt sinds 1990 met Adobe-pro­gram­ma’s en heeft tien jaar docent­erva­ring. Hij publi­ceerde inter­ac­tieve les­boeken over Pho­toshop, InDesign, Muse en Apple Key­note en blogt voor tech­site 42biz. Heeft een brede ken­nis van opmaak- en inter­net­tech­no­logie. Op­rich­ter van het plat­form Gra­fische Cur­sus­sen. Voor meer informatie: grafischecursussen.nl

“Ik heb mij toe­gelegd op het ont­wik­ke­len van gestruc­tu­reerde, multi­me­di­ale cur­sus­sen die zowel span­nend en uiterst leer­zaam als prak­tijk­gericht zijn. Van­daar dat we probleemloos een niet-­goed-­geld-­terug-garan­tie geven voor al onze cur­sus­sen.”