Even voorstellen …

Zichtbaar Online bouwt en optimaliseert WordPress websites, verbetert jouw online vindbaarheid en
helpt je verder met training en advies.

Zichtbaar Online is opgericht door Nik Boersma en bestaat uit een netwerk van online professionals op het gebied van webontwikkeling, webdesign, tekstschrijven, projectmanagement en online marketing.
Door deze constructie kunnen kosten laag gehouden worden en zijn diensten snel en flexibel aan te passen op veranderingen in de markt.

Onze benadering

Wij realiseren ons dat veel ondernemers onrust en onzekerheid ervaren wanneer zij in het oerwoud van websites, Social Media, online marketing, conversie optimalisatie en linkbuilding hun weg proberen te vinden. Wij houden het overzichtelijk en richten ons op de volgende vragen, die we samen met jou beantwoorden:

  1. Hoe wordt mijn bedrijf goed gevonden in zoekmachines zoals Google?
  2. Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?
  3. Hoe zorg ik ervoor dat mijn bezoekers klant worden?

En andere vragen, zoals:

  • Hoe maak ik zakelijk gebruik van Social Media? Welke en wanneer?
  • Wat kan ik allemaal zelf doen en wat kan ik beter uitbesteden?

Wij bespreken samen met jou de beste oplossing voor jouw situatie, behoefte en budget. Met ingewikkeld jargon vallen wij je niet lastig; we vertellen in begrijpelijke taal wat we voor je kunnen doen.

website-meekspictures
website-jurenne-hooi
website-empoweru-therapie
website-hout-van-bomen
Nik Boersma

Nik Boersma heeft in de laatste 20 jaar een breed online vakmanschap opgebouwd. Hij is in diverse disciplines werkzaam geweest: als webdesigner en ontwikkelaar, als technisch adviseur en als trainer/docent. Hij bouwt en optimaliseert websites, voornamelijk in WordPress.
Als trainer is hij verbonden aan STOA Startersadvies waar hij cursussen Online Marketing, Website maken met WordPress en SEO geeft. Bij het docenten initiatief Grafische Cursussen is Nik verbonden als docent WordPress.

door-de-flines-flindor-ghostwriter

Door de Flines heeft als uitgever gewerkt bij A.W. Bruna, Het Spectrum en Meulenhoff-de Boekerij. Ze houdt van taal en spelen met woorden en ze houdt ervan om mensen met haar taal te helpen. Om een dienst of product goed te verwoorden. Om duidelijk te maken wat de unieke kwaliteiten van een ondernemer zijn. Of om enthousiasme op te wekken.
In de websitewerkplaats.nl werkt Door met Nik samen om goede en duidelijke websites te maken. Met sappige teksten. Meer informatie over Door op flindor.nl en deghostwriter.nl

meike-jurgens

Meike is een echte designer. In haar woorden: “vorm is mijn ding, taal niet zo. Vertel me je doelen, je dromen en je manier van werken en ik zie zo een design voor me. Fris, eenvoudig, krachtig en met humor; dat is mijn stijl.” Meer informatie: www.it-girl-graphics.com

nienke-meek

Met haar fotografie vertelt Nienke verhalen van bedrijven, organisaties en vooral van mensen. Met passie voor fotografie, oprechte interesse in de mens en observeren tot de kleinste details kan zij verrassende verbindingen maken. Meer informatie: www.meekspictures.nl